Satulat - suoralinkitys kielletty!

Yleissatula
Yleissatula

Laadukas ja tyylikäs yleissatula kestävää nahkaa. Tämä satula on hinta laatu suhteensa vuoksi erinomainen ensimmäinen satula. Jalustimet, jalustinhihnat tai satulavyö ei tule mukana.

Hinta: 350 v€

Tyylikäs ja erinomainen yleissatula. Suuri sään tila takaa että satula istuu myös korkeasäkäisille hevosille. Jalustimet, jalustinhihnat tai satulavyö ei tule mukana.

Hinta: 450 v€

 

Ponisatula
Estesatula

Mukava ja hyvin istuva, laadukas ponisatula. Mukana tulevat jalustimet sekä jalustinhihnat joten tämä on loistava satulapaketti ensimmäiselle omalle ponille. Harmaa, vaaleanpunainen tai vaaleansininen koristetikkaus. Vain poneille, satulavyö ei tule mukana.

Hinta: 200 v€

Erittäin laadukkaasta nahasta käsityönä valmistettu estesatula. Vaativankin esteratsastajan tarpeisiin soveltuva tyylikäs satula. Paketissa tulee mukana messinkiset jalustimet ja laadukkaat nahkaiset jalustinhihnat

Hinta: 1100 v€

 

Estesatula
Estesatula

Laadukas nahkainen estesatula on suunniteltu vastamaan vaativankin esteratsastajan toiveita. Jalustimet, jalustinhihnat tai satulavyö ei tule mukana.

Hinta: 650 v€

Mukava ja laadukas estesatula jolla esteiden hyppääminen on mukavaa niin ratsulle kuin ratsastajallekin, laadukasta nahkaa. Jalustimet, jalustinhihnat tai satulavyö ei tule mukana.

Hinta: 550 v€

 

Koulusatula Synteettinen koulusatula

Erittäin laadukkaasta nahasta käsityönä valmistettu koulusatula. Joustava runko lisää istunnan herkkyyttä ja lieventää hevosen selkään kohdistuvaa rasitusta. Paketissa tulee mukana messinkiset jalustimet ja laadukkaat nahkaiset jalustinhihnat

Hinta: 1300 v€

Tyylikäs synteettinen koulusatula. Laadukas ja edullinen satula. Jalustimet, jalustinhihnat tai satulavyö ei tule mukana.

Hinta: 400 v€

 

Koulusatula
Rungotonsatula

Erittäin laadukas ja tyylikäs koulusatula joka vastaa vaativankin ratsastajan toiveita. Ensiluokkaista nahkaa. Jalustimet, jalustinhihnat tai satulavyö ei tule mukana.

Hinta: 700 v€

Nupukki päällysteinen satula jonka alapuoli on väriinsointuvaa teddyä. Tarvitsee alleen rungottomalle satulalle tarkoitetun satulahuovan.

Hinta: 250 v€